Coc de llimona

COC DE LLIMONA del Professor Pagès

Ingredients
3 gots de vi de farina de Blat
2 gots de vi de sucre
1 got de vi d’oli d’oliva
Pell de 2 llimones ratllades
1 pessic de sal
5 ous
1 sobre de llevat Royal
2 cullerades soperes de llet de vaca

Procediment
Ratlleu la llimona
Afegiu-hi  sucre
un pessic de sal
5 rovells d’ou
les cullerades de llet
Afegiu-hi l’oli
Remeneu-ho fins que quedi ben lligat.

Aneu-hi tirant la farina a poc a poc i remenant fins que tota la farina estigui dins.

Afegiu-hi el llevat.

Munteu les clares a punt de neu i barregeu-les a poc a poc amb la massa per tal que no es desmuntin les clares.

Es posa a un motlle folrat amb paper vegetal.

Tireu-hi pinyons, o avellanes o nous o ametlles… pel damunt.

Escalfeu el forn 10 min a 170 o 180 graus. Poseu el coc al forn i deixeu-ho coure  entre 50 o 60 min.

Cal anar-lo vigilant.

Tagged on:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *