Crema de llimona

 

Crema de llimona Crema de llimona

Ingredients
1 llimona. El suc i la pell ratllada (només el groc)
125 grs de sucre
1 culleradeta de postres (5ml) d’agar agar disolta en dues cullerades soperes dáigua o llet d’arrós
25grs de margarina d’oliva en acabar de bullir

Elaboració
En un pot es porta a ebullició el suc de llimona la pell ratllada i el sucre. Es va remenant. de tant en tant. Quan comença a bullir i el sucre ja s’ha disolt s’apaga el foc.

En un altre pot es porta a ebullició l’agar agar amb les dues cullerades soperes de líquid. Es va remenant. Es deixa bullir a foc lent 5 mn. Si falta líquid, s’afegeix una mica del suc de llimona calent.
Un cop passats els 5 mn. s’ajunten els dos líquids en calent i es fa bullir tot junt 5mn. més i es va remenant.
s?afegeix la margarina i es remena fins que es disolt.
Es deixa refredar i ja ens la podem menjar.

Tagged on:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *