Gelatina de cítrics

Gelatina cítrics

Ingredients:

1 llimona
1 taronja
300ml. d’aigua
1 sobre de gelatina royal
1 tassa i mitja de cafè amb llet de sucre de llustre
Paneretes petites de paper

Elaboració

Posem al foc sense arribar a l’ebullició el suc de la taronja i la pell ratllada molt petita i fina, el suc de la llimona i  la pell  ratllada molt petita i fina, el sucre i 150ml. d’agua durant 20mn.

Es desfà la gelatina en 150ml. d’aigua freda i s’afegeix a la barreja anterior amb el foc apagat.
Es va remenant i es deixa a la nevera en una safata.
Un cop fred, abans de servir es talla en quadradets i es posa a dins de les paneretes petites de paper.

Resulta refrescant i molt bo. Ho pode-ho probar amb tot tipus de sucs de fruites i melmelades.

Bon profit!!!

Tagged on:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *