Receptes

 IMG_4415PETS DE DRAC

Ingredients:
60 grs. d’ametlla en pols
20 grs. de fècula de Maizena
50 grs. de sucre de llustre
3 clares d’ou
Un polsim de sal

Elaboració:
1.- En un bol es barregen ben barrejats l’ametlla, la fècula i el sucre de llustre
2.- En un altre bol es baten(millor amb batedor elèctric) les clares amb el polsim de sal, a punt de neu.
3.- S’incorporen les clares a punt de neu a la barreja anterior a poc a poc i de manera envolvent, perquè no s’abaixin.
4.- Es posa la preparació a una mànega pastissera amb cornet i damunt de la plàtera de forn, folrada amb paper de forn, es van fent petits botons amb una separació perquè no s’enganxin entre ells.
5.- Es posen a coure al forn calent a 135º, entre 20 i 30 minuts.
6.- Un cop cuits es deixen refredar dins de la reixa.
7.- S’han de guardar un cop freds dins d’una llauna, però si quan us els aneu a menjar s’han remullat, els torneu a posar al forn 5 minuts mirant que no es torrin i us quedaran cruixents i molt bons.

 

Crema de llimona Crema de llimona

Ingredients
1 llimona. El suc i la pell ratllada (només el groc)
125 grs de sucre
1 culleradeta de postres (5ml) d’agar agar disolta en dues cullerades soperes dáigua o llet d’arrós
25grs de margarina d’oliva en acabar de bullir

Elaboració
En un pot es porta a ebullició el suc de llimona la pell ratllada i el sucre. Es va remenant. de tant en tant. Quan comença a bullir i el sucre ja s’ha disolt s’apaga el foc.

En un altre pot es porta a ebullició l’agar agar amb les dues cullerades soperes de líquid. Es va remenant. Es deixa bullir a foc lent 5 mn. Si falta líquid, s’afegeix una mica del suc de llimona calent.
Un cop passats els 5 mn. s’ajunten els dos líquids en calent i es fa bullir tot junt 5mn. més i es va remenant.
s?afegeix la margarina i es remena fins que es disolt.
Es deixa refredar i ja ens la podem menjar.

Ens agradarà molt que cliqueu i ens envieu la vostra recepta i us regalarem 2 entrades

Envia’ns la teva recepta