Reciclat de galetes

En aquesta ocasió els nostre ecocuiner, el professor Pagès ens explica com fer un Reciclat de galetes, perquè a la cuina no es llança res i tot s’aprofita. Si trobeu pels armaris diferents cereals, xocolates, fruits secs… ja teniu alguns dels ingredients d’aquesta recepta sostenible…

Galetes reciclades del Professor Pagés

Ingredients

300g de xocolata negra

2 tasses de cafè amb llet, de corn flakes (flocs de cereals)

1 tassa de cafè amb llet de crispis (Arròs inflat i torrat)

3 cullerades soperes de kikos molts o picats (blat de moro torrat i salat)

La pell d’una taronja ratllada (només la part ataronjada)

 

Elaboració

Ratlleu la pell de la taronja, tenint en compte de no ratllar la part blanca perquè pot amargar una mica.

Foneu la xocolata al bany maria. Abans que estigui fosa del tot, la traiem del foc perquè no es cremi i seguim remenant fins que estigui totalment fosa.

Hi afegim la ratlladura de taronja a la xocolata i ho remenem.

Seguidament, afegim a la xocolata tota la barreja de cereals: els corn flakes, l’arròs inflat i els kikos picats. S’ha de fer aviat abans que no es refredi.

Ho barregem tot i, un cop estigui barrejat, fem munts amb una cullera de sopa i ho deixem refredar damunt d’un paper vegetal per tal que no s’enganxi.

En posar-los damunt del paper vegetal, podem donar formes diverses segons vulguem.

Un cop fred, podem guardar les galetes reciclades dins d’un pot de llauna o de plàstic que tanqui bé, perquè no es remullin.

BON PROFIT !

Gripau blau cuiner copiaGaletes reciclades del Gripau Blau

Galetes reciclades del Gripau Blau

Tagged on:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *